Hvad er hesteassistret coaching?
Hesteassisteret coaching er en kraftfuld metode til personlig udvikling i et trygt energifelt, men også en meget praktisk og effektiv metode til at arbejde med forskellige slags temaer og problematikker. Deltagerne arbejder sammen med en hesteflok. I dette energifelt kan transformation ske. Heste dømmer ikke og de "taler" til vores følelser, hvilket gør, at man nemmere kan åbne sig - specielt hvis man er skeptisk overfor at arbejde med energi og med sig selv.

En person arbejder individuelt med Pia som guide sammen med hesteflokken. De resterende deltagere i gruppen indgår på skift i det individuelle arbejde som støtte.
Der bliver arbejdet lag på lag således, at der hver gang man arbejder bliver skrællet lag af. Hestene ved, hvor dybt man skal gå i forhold til den individuelle person, og de sørger for at lukke sessionen på en ordentlig måde i forhold til alle deltagere. Da der er tale om en kraftfuld metode, anbefaler vi, at der er 3-4 måneder mellem hver individuelle session. Der er dog ikke noget til hinder for, at man deltager i cirklen lige så ofte man har lyst.

Hvad får du med hjem?
Vælger man at få en individuel session kan man komme med en konkret problemstilling, og få bevidstgjort de bagved liggende mønstre, bevidste som ubevidste, som kan ligge til grund for problemet. Hestene påtager sig forskellige roller og viser tydeligt billeder af problematikken. Hestene hjælper med at få for løst eventuelle blokeringer og få flow og kærlighed i personens energisystem så transformationen kan ske.

Efter en individuel session kan nogle mærke i deres krop, at der er sket en forandring. Nogle kan mærke, at der er sket noget på det følelsesmæssige niveau. Nogle oplever, at de får tilkendegivelser fra deres omgivelser, at der er sket noget. Nogle oplever, at tingene lige pludselig falder i hak. Nogle oplever, at forholdet til et andet menneske har ændret sig.
Der er mulighed for at arbejde med alle slags problematikker f.eks. relationer, familie, stress, fysiske problemer (herunder kroniske smerter og allergier), livsvej, karriere og job, incest, afhængigheder og misbrug.

Selv om man ikke har fået en individuel session, men har været en deltager i gruppen kan man også opleve, at man bliver påvirket. Deltagerne i gruppen bliver inddraget i det tema, der bliver arbejdet med i den individuelle session. Deres energisystemer bliver påvirket af det energiarbejde. Dette betyder, at selv om man ikke bliver arbejdet med individuelt, kan man relatere sig til den problematik, der foregår, og der bliver også skabt flow i deres systemer. Der sker en spejling imellem alle deltagerne, som skaber en fælles ramme og gør energiarbejdet mere effektivt.

 

Hvem er vi?
Pia Rosenfell er uddannet familieopstiller og er facilitator for sessionerne. Pia er også farveterapeut, hvilket er særligt brugtbart, hvis farver kommer op i løbet af sessionen eller bevidst bliver inddraget. Pia er også life coach og business coach ved Sofie Manning og healer.

Nanja Kreutz er observant især i forhold til hestene, men læser ansigter på både heste og mennesker. Dette støtter processen. Nanja har et stort kendskab til heste og haft heste hele sit liv. Hun har siden 2006 arbejdet med frihedsdressur. Nanja er også healer og er med til at bevare energifeltet under sessionen.

Du kan læse mere på www.kreutzogrosenfell.dk