Spirituel healingsgruppe

Fredag aften kl. 19.00 - 20.30 er der en gang om måneden en spirituel healingsgruppe i Helsehuset i Jelling. Der vil være en meditation. Vi prøve nogle forskellige former for meditationsmetoder af hver gang. Du vil også få guidning til, hvad der virker bedst for dig og hvorfor. Du vil få enkle redskaber til, hvordan du kan heale dig selv om andre.

Man vil lære at lave transfiguration, som er en særlig effektiv form for shamanistisk healing. Alle vil modtage healing, Pris: 150 kr.

Man vil også kunne deltage i en healingsgruppe online. Der er ligeledes tale om en fredag aften kl. 19.00 - 20.30, hvor vi mødes online. Alle vil modtage healing. Pris: 150 kr.
 

Nanja Kreutz har siden 2010 healet mennesker og dyr. Det startede i 2010 med, at hun lærte at lave cranio sacral terapi af en dyrlæge, da hun boede i Spanien. Derefter startede hun med at lave IET (Integrated Energi Therapy) i 2011 og blev Master i IET i 2013. I 2013 begyndte hun at studere hos shamaniske healere så som Sandra Ingerman og Deborah King. Gennem hendes studier har hun lavet rigtigt mange healinger, herunder også fjernhealinger.