Velkommen

Ansigtslæsning

Ansigtet fortæller os om vores personlighed. Det fortæller noget om, vores værdier og prioriteringer, hvordan vi arbejder og  kommunikerer med personerne omkring os.

Jeg tager bl.a. ud til fester, sammenkomster eller holder foredrag i foreninger, virksomheder mv. Man vil på arbejdspladsen eller med vennerne eller familien blive mere bevidst om de enkelte personers personlighed og det sammenspil, der er mellem de forskellige personligheder i gruppen.

Feedback fra værten fra en 50 års fødselsdag:

"Mange tak for ansigtslæsning. Det var spændende at høre om. Jeg tror også gæsterne synes, det var ret interessant."

Har du lyst til at prøve en coaching?

Ved at tage udgangspunkt i ansigtet kan du få en coaching, som kan hjælpe dig med netop det, der er din problemstilling. Det kan være, det handler om job, personlige relationer eller livets vej.

Ved at få sat ord på det ansigtet fortæller os, kan vi blive mere bevidste om vores egne følelser, og hvad vi tænker på. Vi bliver bl.a. mere bevidste om vores styrker og vores uudnyttede potentialer.

 

Hesteassisteret coaching

Hesteassisteret coaching er en kraftfuld metode til personlig udvikling. Deltageren(erne) arbejder sammen med en hesteflok, og hestene viser tydelige billeder af den problematik, der er tale om. Heste dømmer ikke og "taler" til vores følelser, hvilket gør, at man nemmere kan åbne sig - specielt hvis man er skeptisk over for at arbejde med sig selv.

Tilbydes af KreutzogRosenfell I/S

Shamanistisk healing

Individuel healing

Der er tale om en meget effektiv form for shamanistisk healing, som er en kombination af hjælp fra guider, kraftdyr og toning. Det kaldes transfiguration. Der er også mulighed for at fjernhealing.

Pris for 1/2 time: 250 kr.

Spirituel healingsgruppe:

Fredag aften kl. 19.00 - 20.30 er der 1 gang om måneden en spirituel healingsgruppe. Der vil være en meditation, og man vil lære at lave transfiguration (speciel form for shamanistisk healing). Alle vil modtage healing.

Pris: 150 kr.

Næste gang fredag 22. februar 2019.

Zhineng Qigong

Zhineng Qigong er nemme øvelser, der kan mindske spændinger og stress i kroppen. De er med til at styrke kroppen, give energi, indre ro og forøge livskvaliteten.

En Zhineng Qigong gruppe mødes hver mandag kl. 19 - 20.15 for at praktisere øvelserne i en gruppe.

Pris 100 kr. pr. gang.

En anden Zhineng Qigong gruppen mødes lige nu lørdag formiddag i 2 timer 1 gang om måneden, hvor man lærer og praktiserer øvelserne. Hver gang vil man få healing. Der kan laves flere grupper på andre tidspunkter efter behov.

Pris 200 kr. pr. gang.

Næste gang den 9. februar 2019.