Velkommen

Ansigtslæsning

Ansigtet fortæller os om vores personlighed. Ved at tage udgangspunkt i ansigtet kan du få en coaching, som kan hjælpe dig med netop det, der er din problemstilling. Det kan være, det handler om job, personlige relationer eller livets vej.

Ved at få sat ord på det ansigtet fortæller os, kan vi blive mere bevidste om vores egne følelser, og hvad vi tænker på. Vi bliver bl.a. mere bevidste om vores styrker og vores uudnyttede potentialer.

Pris for 1/2 time: 300 kr.

Hesteassisteret coaching

Hesteassisteret coaching er en kraftfuld metode til personlig udvikling. Deltageren(erne) arbejder sammen med en hesteflok, og hestene viser tydelige billeder af den problematik, der er tale om. Heste dømmer ikke og "taler" til vores følelser, hvilket gør, at man nemmere kan åbne sig - specielt hvis man er skeptisk over for at arbejde med sig selv.

Tilbydes af KreutzogRosenfell I/S

Shamanistisk healing

Individuel healing

Der er tale om en meget effektiv form for shamanistisk healing, som er en kombination af hjælp fra guider, kraftdyr og toning. Det kaldes transfiguration.

Pris for 1/2 time: 250 kr.

Spirituel healingsgruppe:

Fredag aften kl. 19.00 - 20.30 er der 1 gang om måneden en spirituel healingsgruppe. Der vil være en meditation, og man vil lære at lave transfiguration (speciel form for shamanistisk healing). Alle vil modtage healing. Max 6 deltagere.

Pris: 150 kr.

Næste gang fredag 21. december 2018.

Zhineng Qigong

Zhineng Qigong er nemme øvelser, der kan mindske spændinger og stress i kroppen. De er med til at styrke kroppen, give energi, indre ro og forøge livskvaliteten.

Zhineng Qigong gruppen mødes lige nu fredag formiddag i 2 timer 1 gang om måneden, hvor man lærer og praktiserer øvelserne. Hver gang vil man få healing. Der kan laves flere grupper på andre tidspunkter efter behov.

Pris 200 kr. pr. gang.

Næste gang den 7. december 2018.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag en e-mail med nyheder

Klik her, for at tilmelde dig nyhedsbrevet